10 duurzame hotspots in Amersfoort

Ga je binnenkort een dagje uit maar weet je nog niet waar naar welke stad? Kijk dan eens voorbij de usual suspects zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht! Wij komen zelf bijvoorbeeld graag in Amersfoort, Tilburg, Arnhem en Zwolle. Het leek ons daarom leuk om onze favoriete hotspots voor je op een rijtje te zetten. Deze week belichten we Amersfoort. Hier kan je bijvoorbeeld terecht voor koffie die een beetje naar cactus smaakt, een winkel vol goede verhalen en de wereldberoemde schilderijen Piet Mondriaan.
Head’s up: ga er vooral met een lege maag naartoe want we het stikt hier van de lekkere koffietentjes en eetcafé’s. Daarom hebben we er stiekem een elfde hotspot tussen gezet. Niet verder vertellen!
Lees verder bij Voor De Wereld Van Morgen.
De prachtige afbeelding boven dit stuk is van Blur in Amersfoort.

Over de schrijver

1 reactie op “10 duurzame hotspots in Amersfoort”

  1. Leuk artikel. Maar is onze behoefte aan ontspanning zo ver afgezakt dat we alleen nog maar over voedsel en eten kunnen praten? Ooit was het gewoon een noodzaak, zoals je huisdieren op bepaalde tijden een bakje eten voorzet. Maar nu… het rijst de pan uit. Best leuk dat er aandacht voor is, maar het leven bestaat uit zoveel meer.

Reacties zijn uitgeschakeld.