Ik blijk een postmaterialistische nieuwe conservatief met hedonistische en postmoderne neigingen te zijn. Eh? Wat?

Het onderzoeksbureau Motivaction deelt mensen in 8 categorieën in. Zo kan je een kosmopoliet, postmaterialist, traditionele burger of een ander type mens zijn. Als je de test van motivaction doet (max. 10 minuten), krijg je een lijstje van categorieën die het best bij je passen.

Ik blijk vooral een postmaterialist te zijn. Volgens motivaction ben ik een …

… maatschappijkritische idealist die zichzelf wil ontplooien, zich verzet tegen sociaal onrecht en opkomt voor het milieu.

Ben jij ook benieuwd wie jij werkelijk bent? Doe de test van motivaction, dan weet je het binnen 10 minuten. Enne, zet je lijstje ook even in de comments. Wij willen natuurlijk ook graag weten wie je bent…

Links