Geachte lezers van weblog hetkanWel,

Vandaag is een feestelijke dag voor ons aller blog: hetkanWel is 1 jaar geworden. 06 februari 2005 zag een nog onooglijk en nauwelijks bezocht weblog het online levenslicht. Maar in 1 jaar tijd is er veel veranderd.

hetkanWel.net zag er een jaar geleden zo uit:
[photopress:hetkanwel190205partnsmall.png,full,alignleft]

Een paar statistieken:

  • hetkanWel is gegroeid van 0 naar 4200 (unieke) bezoekers per maand
  • het aantal bloggers nam toe van 2 naar 8
  • deze bloggers schreven in totaal 573 posts (1,6 p/d) waarop jullie 2.114 keer op reageerden (3,7 reactie per post)

hetkanWel zou niks zijn zonder de vele reaguurders. De beste posts waren die waar een echte discussie ontstond. We hebben vaak gemerkt dat onze ideeën die we in posts uitwerkten door de discussie aangescherpt werden. hetkanWel probeert op een positieve en kritische manier uit te vinden hoe dingen wél kunnen. Juist de discussie brengt creatieve oplossingen dichterbij.

Het afgelopen jaar hebben we geschreven over alles wat ons inspireert en prikkelt: over bijzondere mensen; over rode onderbroeken, sexy vegetariërs en een gezonde levensstijl . We hebben een aantal successen gekend, zoals deze post die een prijs won, en deze die gepubliceerd werd in een krant. We hebben lijstjes gemaakt, tests gedaan, en foto’s besproken. Er is bloed gevloeid en regen gevallen. Kortom, we hebben over alles geschreven wat ons raakt — er is veel gebeurd in een jaar.

We gaan ervan uit dat het komende jaar minstens zo enerverend wordt. We hopen op lol, inzicht en creatieve ergernis, maar vooral: een goede discussie met jullie!

Mede namens de hele redactie van hetkanWel,

St. Maarten

P.S. Er valt een hoop te doen, want — oh ironie — terwijl hetkanWel probeert te schrijven over inspirerende zaken, worden we nu vooral zo gevonden. Thanx K3 [-(:

[photopress:massamoordsmall.png,full,alignleft]