4463209035_916edcdfe6_m Het voedsel van McDonalds intrigeert me allang. Vet, zout, smaakt vaak niet eens naar wat het moet zijn, en toch -stiekem- best lekker. Af en toe.

Via Facebook kwam ik dit experiment van Snackgirl tegen. Ik ben echt voor altijd genezen. Snackgirl bakte een cheeseburger met ‘normale’ ingredienten en kocht een McDonald cheeseburger. Deed beide burgers in een plastic afsluitbaar zakje en keek wat er gebeurde met beide burgers op kamertemperatuur. De zelfgemaakte burger was al snel overwoekerd met schimmel, smerig maar logisch. En wat gebeurde er met de cheeseburger van MacDonalds….? Helemaal niets! Na 2 weken zag ‘ie er nog net zo uit, en ruikt ‘ie ook nog zo als bij aankoop. Wel fijn voor McDo, kun je lekker door blijven verkopen. Maar wat een horror voor je lijf!! IEWW! Mensen, dit is een pleidooi voor (h)eerlijke, zelfgemaakte (ham)burgers. Als je nog een receptje wil, hoor ik het wel! 🙂