Heb je een duurzaam hart en heb je altijd al een keer een modeshow willen lopen? Dan is dit je kans.

Op donderdagavond 18 november is in Amsterdam de feestelijke prijsuitreiking van de ASN Bank Wereldprijs, tijdens een afwisselende avond vol inspiratie, inhoud en entertainment. Een onderdeel van de avond is een spetterende modeshow, georganiseerd in samenwerking met Little Green Dress en Marjolein Bos.

De show bestaat uit kleding, schoenen en assecoires, die alle gasten van het event zelf hebben meegebracht. De mooiste kledingstukken worden met elkaar gecombineerd door styliste Marjolein Bos en getoond op de catwalk.

Voor de show zoeken we modellen (mannen en vrouwen) met verschillende maten, met uitstraling en met lef. Wil je meedoen? Mail dan een korte motivatie (maximaal 200 woorden), een foto en je maten naar team@voordewereldvanmorgen.nl.

Hopelijk zien we jou terug op de catwalk.

Over Little Green Dress
Van ruilen komt huilen zei je moeder vroeger. Little Green Dress organiseert kledingruilfeesten die het tegendeel bewijzen. Deze duurzame evenementen nodigen vrouwen uit om hun kledingkast eens goed op te ruimen en kleding die ze niet of nauwelijks meer dragen te ruilen met anderen. Grote grijns gegarandeerd!
De feesten van Little Green Dress bieden een mooie kans aan recessionista’s, fashionista’s, eco-chicks, en alle andere vrouwen om hun kledingkast aan een kritische blik te onderwerpen. Kleding, schoenen en accessoires; alles mag worden geruild mits schoon gewassen en ruilwaardig.
Little Green Dress werd eind 2009 opgericht door Maartje Maas. Haar missie: vrouwen voorzien van een opgefriste kledingkast en een grote glimlach.
www.littlegreendress.nl

Over Marjolein Bos
Styliste en Personal Shopper Marjolein Bos gelooft dat kleding een cruciaal element is in je communicatie. Zowel naar jezelf als naar de buitenwereld.
De juiste kleding geeft je een goed gevoel en dat straal je uit naar je omgeving. Marjolein laat je zien hoe je kleding kunt inzetten om jou een beter gevoel te geven en je te laten stralen.
www.stijlmagazine.nl

Over De ASN Bank Wereldprijs
Mensen met idealen en ondernemersgeest opgelet! Dit jaar organiseert de ASN Bank voor de derde keer de ASN Bank Wereldprijs. Een aanmoedigingsprijs voor mensen die met een goed idee of project de duurzaamheid van de samenleving willen bevorderen. Via de community www.voordewereldvanmorgen.nl kan iedereen zijn project indienen en zo kans maken op € 20.000 euro en professionele begeleiding bij de realisatie. Heb je geen project, maar wil je je talent inzetten voor iemand anders zijn project. Dan kan dat natuurlijk ook. Kijk op de site bij mensen en middelen gezocht.

www.voordewereldvanmorgen.nl