Foto: youtube

Een Amerikaanse ‘profetes’ geeft een opmerkelijke verklaring voor de dode vogels die onlangs o.a. in Arkansas (VS) dood uit de lucht vielen: het is allemaal de schuld van homo’s. De dode vogels zijn een gevolg van het wijzigen van de “Don’t Ask, Don’t Tell” wet. Deze regelde dat Amerikanen in het leger niet over hun homoseksualiteit mochten vertellen, maar dat het leger ook niks mocht vragen. Volgens de nieuwe wet kunnen homo’s nu openlijk voor hun geaardheid uit komen in het leger. Dat is tegen “bijbelse principes”, en God, in zijn ondoorgrondelijke wijsheid, laat ons dat weten door vogels dood uit de lucht te laten vallen.

De profetes redeneert zo:

“Volgens bijbelse principes, is een huwelijk iets tussen man en vrouw. Als we zeggen ‘wat gebeurt er als een land een besluit neemt dat tegen Gods principes ingaat?’. Nou, wat vaak gebeurt is dat de natuur tegen ons begint te spreken”.

Kijk zelf naar de volledige (en ondoorgrondelijke) redenatie van de profetes, passend genoeg gekleed in een paarse tijgerprint luipaardprint (dank Roshana):

Een van de reaguurders bij de video heeft overigens een andere verklaring voor de dode vogels:

“‘Don’t Ask, Don’t Tell’ vermoorde die vogels niet… haar kleding deed het. Het is allemaal een complot van Tinky-Winky.”

Bron: nerve.com