Foto: Law Keven (Flickr)

De gemiddelde computer wordt ver voor het einde van zijn levensduur afgedankt. Microsoft Nederland organiseerde daarom afgelopen vrijdag een speciale inzamelactie. Collega’s en relaties werden uitgenodigd voor een soort ‘recycle coffee’ op het kantoor in Schiphol. Iedereen mocht oude pc’s, laptops en game consoles meenemen, maar ook versleten telefoons of dozen met kabels en muizen. Als dank voor deze donatie ontving men gratis koffie van de Coffee Company en een lot waarmee een Xbox 360-console met Kinect kon worden gewonnen. De apparatuur die het nog doet wordt gedoneerd aan kinderziekenhuizen en de rest wordt gerecycled.

Sympathiek idee, een netwerk-evenement organiseren en mensen meteen hun overbodige computers van zolder laten halen.

Lees ook:
Innovatie maakt het leven duurzamer en leuker