Foto: sustainable summer tourl

Deze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen. Vandaag: Feelgoodies

@derodecaravan: “Caroline Dekker wil mensen inspireren meer uit hun hart te leven. Want dat is de basis van een groene levensstijl. Als mensen zich echt verbinden met elkaar, met dieren en met de natuur zullen zij geen schade meer willen aanrichten, aldus Caroline. Pas na een auto-ongeluk durfde Caroline het aan om met haar ideeën de webshop Feelgoodies te beginnen. Het doel: producten verkopen die je blij maken. Ook probeert zij nu bij andere bedrijven de “Feelgood” factor te vergroten met de Dag van de Waarde.”

Ideaal podium voor ASN Bank Wereldprijs

@derodecaravan is een ideaal podium om jouw idee voor een betere wereld te pitchen en om stemmen te krijgen voor de ASN Bank Wereldprijs. Doe je nog niet mee aan de ASN Bank Wereldprijs? Meld je aan en maak kans op twee keer €10000.

Dus: is jouw idee voor een betere wereld niet te filmen zo mooi? Daag @derodecaravan uit. Hij komt graag langs. Tweet jouw idee, bedrijf of project nu naar @derodecaravan.

Lees ook

Ding mee naar de ASN Bank Wereldprijs en win € 10.000

Test jouw “Dromen voor de Wereld van Morgen”-kennis