Een TL-buis en een lampion geven allebei licht, toch is Sint Maarten een stuk gezelliger met lampions. Maar wat kun je nog meer met een lampion dan liedjes zingen op 11 november?

Tweet een originele manier om lampions te gebruiken naar @derodecaravan met de hashtag #lampion en win een lampion van Lampionsenzo.nl. Dan heb je het hele jaar door de gezelligheid van een lampion in je huis of tuin, en je hoeft er niet eens bij te zingen…

Met een lampion van Lampionsenzo.nl gaat overal licht schijnen. Het bedrijf verleent microkredieten aan de makers van lampions. Het neemt de geproduceerde lampionnen rechtstreeks af, zonder tussenhandelaar zodat de makers een eerlijke prijs ontvangen.

Lees ook:

@derodecaravan brengt een Ode aan groene starters

Zo schep je met je tuin een groenere wereld

@derodecaravan: Groene Marktplaats maakt duurzaam leven makkelijk