Het is bijna zover! Morgen om 18.00 vindt op het Kadijksplein in Amsterdam weer een van de beruchte Plug ‘n’ Party’s plaats. De Plug ‘n’ Party is deze keer omgedoopt tot de Plug ‘n’ Party Deluxe. Het wordt namelijk een extra fantastisch feest! Dit wordt mogelijk gemaakt doordat verschillende partners dit keer hun krachten hebben gebundeld om duurzame mobiliteit te vieren.

Welke partners hun krachten hebben gebundeld?

Nudge, @derodecaravan, hetkanWel, Voor de Wereld van Morgen, QWIC, Cleandrinks en Ode hebben zich dit keer bij The New Motion aangesloten. ‘Wij er van overtuigd zijn dat je veel lol kan hebben met een duurzame lifestyle. Wij geloven dat een duurzame lifestyle leidt tot een groene economie’, vertelt hetkanWel. CleanDrinks: ‘Collaboration is the new competion. Bij deze Plug ‘n’ Party Deluxe komt dat perfect tot uiting!’ @derodecaravan doet mee ‘om te laten zien wat voor moois er allemaal gebeurt op het gebied van duurzaamheid. En dat kan natuurlijk het beste tijdens een feestje!’

Duurzaam dansen en drinken

Zoals het een goed feest betaamt wordt er gedanst en gedronken. Oggu verzorgt biologische frisdrank, Puur-e verzorgt een biologische hapjes-smaaktest, natuurlijk zullen er alcoholische versnaperingen aanwezig zijn, aangeboden door Ode, en Egbert-Jan Weber komt draaien. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om het elektrisch rijden zelf te ervaren. QWIC is aanwezig met elektrische scooters zodat iedereen de kans krijgt om de ‘Cool to Have and Fun to Ride’-factor van elektrische tweewielers te ervaren.

We hebben nog meer elektrische verrassingen voor die avond… Ten eerste zal de allereerste elektrische lesauto aanwezig zijn, maar ook zal eindelijk Freedom, ons elektrische VW T1 busje, onthuld worden! Iedereen kan een dagje Freedom boeken en daarmee het elektrisch rijden ervaren. Freedom kan zelf niet wachten op haar eerste Plug ‘n’ Party! Ook verwachten we een verrassingsbezoek. Wil je weten van wie of wat…? Los dan de rebus op!

Kortom genoeg redenen om op de Plug ‘n’ Party een dansje te komen wagen. Tot morgen!!