Foto: codepinkhq_flickr

Tijdens het Fair Career event van vorige week waren de stands en workshops overvol. Een groene baan is gewild. Hoe kom je aan zo’n job? Drie tips je voor een duurzaam CV, met dank aan Rankabrand voor de inspiratie.

Netwerken

Leer nieuwe mensen kennen via LinkedIn (Jouw MVO carriere), of real life events en debatten (zoals de NRC-klimaat debatreeks). Of word lid van een club zoals CSR Chicks, 1% Club of Nudge. Meedoen aan de ASN Bank Wereldprijs is ook een goed idee.

Vrijwillers

OneWorld heeft een database met opdrachten. Rankabrand werkt ook veel met vrijwilligers, net als hetkanWel trouwens.

Zoek een baan bij Duurzame Vacaturebank
Een beetje serieus duurzaam bedrijf heeft hier zijn vacatures staan.

Tot slot nog dit: hoe zie je of een bedrijf duurzame intenties heeft? Check de 5 tips van Rankabrand op hun blog.