Foto: hollanddoc

Sunny Bergman bracht met haar vorige documentaire “Beperkt houdbaar” een gesprek op gang over lichamelijkheid en de druk die op vrouwen voelen om mooi te zijn. Nu keert de filmster weer terug, met een positieve draai over ongeveer hetzelfde onderwerp: de “Sunny Side of Sex”.

Vorige week bezocht ze Oeganda, waar ze vrouwen interviewde die hun schaamlippen oprekten om meer plezier te krijgen in bed. Vanavond kun je zien hoe Bergman China bezoekt, waar geliefden alleen het bed delen, maar niet een huishouden. Volgende week bezoekt ze India, waar “seks-yoga” garant staat voor meer en intenser genot. De serie sluit af met Cuba, waar geen sexy reclames te vinden zijn, maar wel veel halfblote vrouwen. Tijd: donderdagen, 21.00, op Nederland 2. Hier zie je alvast een voorproefje van de uitzending van vanavond:

Overigens, je zou haast denken dat Sunny Bergman ook hetkanWel leest. Want over de Oegandese voorliefde voor ruim bemeten schaamlippen, berichtten wij vorig jaar al.  En dat yoga goed voor je seksleven is, zal voor veel van onze bezoekers geen geheim meer zijn.

Bron: hollanddoc.nl

Lees ook

Beperkt houdbaar: “Ons schoonheidsideaal is science fiction”

Yoga beter tegen rugpijn dan reguliere behandeling

7 redenen waarom koffie wél gezond is