Foto: Adifansnet, flickr

Op onze Facebook-pagina zoeken we naar de man met de mooiste billen. Reacteurs kunnen foto’s en filmpjes insturen, maar ook beschrijvingen. Onze ‘deskundige’ jury selecteert 5 inzendingen die worden beloond met Dare to Wear boxers van bamboe, sexy en zijdezacht.

Cynthia Kuppers nomineert David Beckham omdat zijn billen “spatstrak zijn, ai, ai, ai.” Bart de Koning nomineert Dries Roelvink. Waarom? Kijk hier maar eens. Mirjam Jaas nomineert haar man die “2 hele mooie ronde kadetten heeft”, terwijl Bas Geerts deze vraag even laat lopen: “Want om nu mezelf te nomineren..?”

Welke man verdient volgens jou bamboe voor zijn billen? Zet je reactie op onze Facebook-pagina.

Lees ook:

Een schone onderbroek is van bamboe

Hollandse broers geven mannen bamboe voor hun billen