Foto: pedrosimoes7, Flickr

Foto: pedrosimoes7, Flickr

We liggen nachten wakker van ons werk. Dat bericht De Telegraaf vandaag. Bijna 30% van de Nederlanders met een betaalde baan heeft regelematig slaapproblemen door het werk. Een kwart gebruikt zelfs opwekkende middelen om beter te kunnen functioneren. Denk daarbij niet aan koffie, maar aan drugs, energiedrankjes, caffeïne of coffeïnetabletten.

Maar er zijn ook gezondere manieren om fit voor de dag te komen. hetkanWel zette eerder deze 10 tips op een rij om wél goed te slapen, zonder chemische hulpmiddelen. En vorige week berichtten we nog dat regelmatig vrijen het lichaam ook helpt om beter te slapen.

Lees ook:

10 slaaptips om uitgerust voor de dag te komen

Verrassende voordelen van regelmatig vrijen

Stap in een volledig duurzaam Nederland