Sommige mensen hebben het: de inspiratie-factor. Deze mensen borrelen van opmerkelijke ideeën en krijgen anderen mee in hun wilde, groene plannen. Ken jij zo iemand? De ASN Bank, Greenwish en Pecha Kucha Night Utrecht zoeken twaalf mensen die op 7 juni over hun spraakmakende idee of project willen vertellen tijdens de Pecha Kucha Night Utrecht over duurzaamheid en inspiratie.

Pecha Kucha is zo ongeveer de Japans-Nederlandse versie van TED: inspirerende toespraken van mensen die echt wat te vertellen hebben. Het Pecha Kucha-concept is afkomstig uit Japan. De kern is dat je creatief, to-the-point en visueel presenteert. Het concept heeft de wereld veroverd via de hippe steden Tokyo en Londen. Het is nu voor de derde keer mee te beleven in Utrecht. In een oud kloostergewelf ‘In de Ruimte’, dat nu een broedplaats is voor innovatieve, creatieve en duurzaam ondernemende mensen, krijgen twaalf mensen de tijd om ieder twintig slides te vertonen en twintig seconden per slide te pitchen. 20 x 20 x 12 dus. Tussendoor is ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

Is er iemand die je altijd al wilt horen spreken over zijn geweldige project waar nog veel te weinig mensen vanaf weten? Of ben je zelf een bedrijf of project gestart waar je de wereld meer over wilt vertellen? Dan is dit je kans.
Laat ons weten wie je wilt horen. Dit kan als reactie op deze blog, via twitter: @vdwvm met #pkn030 en via mail: team@voordewereldvanmorgen.nl. Is het een relatief onbekende persoon? Stuur dan alsjeblieft een korte motivatie mee. Uit de inzendingen kiezen de ASN Bank, GreenWish en Pecha Kucha Night Utrecht de twaalf sprekers.

Praktische informatie
Datum: 7 juni 2012
Tijd: Inloop 19.30, start 20.20
Locatie: In de Ruimte, Oudegracht 230A a/d werf
Reserveren: kan vanaf mei 2012