De huidige generatie leiders heeft ons opgezadeld met plastic bergen in de oceaan, grondstoffen die in een rap tempo opraken en een klimaat dat overkookt. Het goede nieuws is dat er alternatieven zijn. Maar dat vraagt om mensen die hun nek willen uitsteken. Jonge mensen met idealen die anderen meenemen naar een groenere wereld. In de Nudge Leadership Challenge kun jij bij uitstek leren hoe jij zo’n inspirerende leider kunt zijn.

De Nudge Leadership Challenge is een snelkookpan. In drie dagen volg je samen met 149 andere jonge mensen een intensief programma met trainingen, workshops, live casussen en sprekers die hun sporen hebben verdiend in de duurzame wereld.

Wil je meer weten? Hier vind je informatie & een aanmeldformulier

3 redenen waarom leiders van morgen nu meedoen met de Nudge Leadership Challenge:

  • Je doet in 3 dagen kennis, ervaringen en een netwerk op waar je jaren op kunt bouwen.
  • Je leert van mensen die hun sporen hebben verdiend in duurzaamheid hoe jij ook een inspirerende leider kunt worden.
  • Als je bij een van de 5 winnaars hoort mag je meedoen met een vervolgprogramma, met een reis naar de Noordpool en aandacht van de landelijke pers en de Tweede Kamer.

Ben jij een van die mensen die anderen mee krijgt in verandering?