Foto: Simon Velez

Bamboe wordt wel de grondstof van de 21ste eeuw genoemd. Zoals aardolie gebruikt wordt voor honderden verschillende producten — van benzine tot plastic, en vaseline tot kunstmest — kan bamboe ook ingezet worden voor heel verschillende producten. En het mooiste is: bamboe raakt nooit op. Het is een van de snelst groeiende soorten planten ter wereld: sommige soorten kunnen 1 meter per dag groeien. Wij zetten de opmerkelijkste producten van bamboe voor je op een rijtje.

Heb je interesse in bamboe? In de webshop Bamboodaddy.nl vind je een uitgebreid assortiment basics van bamboe: van boxershorts tot ondershirts. hetkanWellers ontvangen 10% extra korting bovenop de al aantrekkelijke prijzen op de website. Gebruik daarvoor deze actiecode bij het bestelproces: hkw369.

[imagebrowser id=”32″]

Heb je interesse in bamboe? In de webshop Bamboodaddy.nl vind je een uitgebreid assortiment basics van bamboe: van boxershorts tot ondershirts. hetkanWellers ontvangen 10% extra korting bovenop de al aantrekkelijke prijzen op de website. Gebruik daarvoor deze actiecode bij het bestelproces: hkw369.

Lees ook:

Bamboe als alternatief voor bamboe: de feiten op een rij
Wordt bamboe de belangrijkste grondstof van de 21ste eeuw?
Hollandse broers geven mannen bamboe voor hun billen
Bamigo bamboe kleding is een must have voor iedere man

Bronnen