(gesponsord partnerblog) De eerste collectieve inkoopactie van Natuur & Milieu voor zonnepanelen, Zon Zoekt Dak, was een groot succes. 2200 huishoudens deden mee. Nu is er een tweede inkoopactie. Hiermee kun je 25 jaar lang je eigen stroom opwekken en al gauw honderden euro’s per jaar besparen op je stroomrekening. Zonnepanelen zijn bovendien al minimaal 17% goedkoper dan stroom van je energieleverancier. Rob Rijshouwer heeft in 2012 zonnepanelen besteld. Tot dan toe hadden de hoge kosten hem van aanschaf weerhouden. “De zonnepanelen van Zon Zoekt Dak waren echter goed geprijsd inclusief montage. Je wist dus waar je aan toe was”, vertelt hij.

Wil je ook iets doen voor de planeet en je portemonnee? Na inschrijving voor de actie word je binnen twee weken benaderd voor een individuele afspraak. Een expert komt dan gratis langs voor een voorstel op maat en als je daarvoor tekent, is de bestelling geplaatst.