Minister Timmermans (Buitenlandse Zaken) biedt vanaf vandaag de mogelijkheid online mee te denken over zijn mensenrechtenbeleid. Organisaties en individuele burgers kunnen een maand lang hun ideeën delen op een speciale site. De minister zal de Tweede Kamer dit voorjaar mede op basis van deze online consultatie een brief sturen over zijn mensenrechtenbeleid.

Via mensenrechtenbrief2013 kan iedereen meedoen. Waar moet meer aandacht voor komen? Welke rechten zijn extra belangrijk? En wat zijn goede voorbeelden die steun verdienen? De minister zal na vier weken online in debat gaan met deelnemers op de site.

Lees meer op joop.nl

Lees ook

Goedkoop zelf zonnestroom opwekken? Speciale inkoopactie biedt bulkkorting

Praktische tips: een zonnepaneel op je dak

Shell in Nederland veroordeeld voor olievervuiling Nigeria