(Advertorial) De grootste Nederlandse webshop met duurzame mode, watMooi, bestaat zeven jaar. Dat viert de winkel met een pop up store in het centrum van Hilversum. Voor het eerst kun je de kleding uit deze succesvolle webshop nu voelen en passen en hoor je de verhalen achter de mode uit de eerste hand.

Pop-up store met live optredens

In de pop-up store van watMooi komen 70 dagen lang de verhalen achter deze bijzondere kleding tot leven. Designers komen langs om hun verhaal te vertellen, er komt een biologische wijnproeverij, er vinden lezingen plaats over duurzame mode en een stylist geeft klanten advies. Meer informatie en een aanmeldformulier vind je op www.watmooi.nl/70dagen.

Joke Bom, eigenaar van watMooi: “Zonder onze trouwe klanten zouden we niet bestaan. Ik vind het geweldig om ze persoonlijk te ontmoeten en samen met hen ons 7-jarig bestaan te vieren.”

In het paasweekend op 30 maart wordt de tijdelijke winkel van watMooi feestelijk geopend. De pop-up store ligt in het centrum van Hilversum aan de Kerkbrink en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Lees ook

Joke Bom: “Mijn inloopkast is de droom van iedere vrouw”

5 bijzondere modemerken met een goed verhaal