Foto: Daktuin Utrecht

Foto: Daktuin Utrecht

Op 1 juli start de ASN Bank Wereldprijs voor de 6 keer! Duurzame ondernemers, idealisten, dromers, doeners en aanpakkers gaan de strijd met elkaar aan om de wereld van morgen zo mooi mogelijk te maken. Voordat we beginnen geven we op 26 juni een feestje. Kom je ook?

We gaan je inspireren en verleiden met verhalen van winnaars van vorige edities, heerlijke biologische hapjes en drankjes, live muziek op een bijzondere locatie. De Daktuin in Utrecht is een maand lang een oase van groen en creativiteit op de Utrechtse Uithof. Wereldprijs jurylid en duurzame mode-expert Marieke Eyskoot is de host deze avond. Natuurlijk is ook het team van Voor de Wereld van Morgen aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Altijd al mee willen doen aan de Wereldprijs? Of ben je nieuwsgierig? Meld je dan gauw aan!

Praktisch
Wanneer 26 juni 17.00 – 19.00
Waar De Daktuin Utrecht
Meer informatie en aanmelden kan via deze link