Kleding van bamboe en biokatoen. Foto: Bamboodaddy(advertorial) T-shirts van bamboe-textiel blijven langer fris en zitten zacht op de huid. Bamboodaddy.nl verkoopt t-shirts voor mannen én vrouwen. Deze zijn voor 70% gemaakt van bamboe-viscose en voor 30% van biologisch katoen.

De voordelen van bamboe
Bamboetextiel blijft lang fris: de holle vezel zorgt voor een snelle afvoer van vocht. Bovendien is bamboe een milieuvriendelijk alternatief voor katoen: het groeit snel, en pesticides of kunstmest zijn niet nodig.

De keurmerken
De t-shirts in de webshop van Bamboodaddy hebben het Öko-Tex 100 keurmerk. Dat betekent dat de stof getest is op de aanwezigheid van schadelijke stoffen en goed bevonden is. De t-shirts zijn verder Fair Wear gecertificeerd voor eerlijke arbeidsomstandigheden. Het katoen in de shirts is biologisch.

Nu 10% korting op het gehele assortiment van Bamboodaddy met actiecode hkw139

Wat schuilt erin het bamboebos? Vertel het bij deze facebook post en maak kans op twee gratis Bamboodaddy t-shirts t.w.v. €29,95!

Wat schuilt er in het bamboe bos?

Lees ook
Meer weten over de milieu-aspecten van bamboe? Hier lees je er alles over.
Lees ook het interview dat wij hadden met Rik Vegter, oprichter van Bamboodaddy.