Dierenwelzijn: lekker in de modder wroeten. Foto: crabchick

Dierenwelzijn: lekker in de modder wroeten. Foto: crabchick

Voor de Wereld van Morgen, de community van de ASN Bank, is gestart met de Battle Dierenwelzijn. Twee ondernemende mensen met een duurzaam bedrijf of project zullen gaan strijden om zoveel mogelijk stemmen. Bedrijven, mensen en projecten kunnen zich nu inschrijven voor de Battle.

Tijdens de Battle zijn er 700 stemmen te verdienen. Elke stem is € 5 waard. De winnaar van de Battle wint, naast het geldbedrag voor de behaalde stemmen, ook een crowdsourcings evenement. Deze wordt georganiseerd door VONK.  Zo krijg je de kans om jouw project te presenteren aan een breed publiek en een volgende stap te zetten.

Heb jij een project, bedrijf of initiatief dat dierenwelzijn bevordert? Schrijf je hier in

Hoe werkt het?
Je kunt van 6 oktober t/m 11 november voor de Battle inschrijven. De redactie van VDWVM selecteert tussen 11 en 13 november de twee beste projecten die met elkaar de Battle aangaan. Degene met de meeste stemmen wint. Naast het geldbedrag (elke stem is 5 euro waard) krijgt de winnaar een crowdsourcings event aangeboden.

Heb jij een project, bedrijf of initiatief dat dierenwelzijn bevordert? Schrijf je hier in

Waarom Dierenwelzijn?
Bij biodiversiteit, één van de pijlers van het duurzaamheidsbeleid van de ASN Bank, staat ‘de bescherming van de diversiteit van organismen en ecosystemen’ centraal. De ‘dierenwelzijnbattle’ nodigt alle sociaal ondernemers met een leuk, innovatief en ondernemend plan om zich hiervoor in te zetten uit om zich in te schrijven.