Hoe besparen mensen op energie? Voor veel Nederlanders zijn projecten zoals het huis isoleren of het aanschaffen van een verbruiksmeter nog een stap te ver. De thermostaat lager zetten, dat is de meest populaire maatregel. Dat blijkt uit onderzoek.

Wil je meer doen aan energiebesparing?
* Lees ons Dossier Energiebesparing voor goede tips.
* Vraag offertes aan voor isolatie van je huis met deze handige tool
* Met thermo-ondergoed blijf je warm, ook al staat de thermostaat op 15

Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van de mensen achter EasySwitch. Dit is een vergelijkingswebsite voor energie. Zij hebben dus een commercieel belang bij het onderzoek. Toch is deze infographic wel de moeite waard om even te bekijken. Vind jij deze top 5 herkenbaar?

Energiebesparing. Afbeelding: easyswitch.nl