Elektrische auto: Tesla Model S. Foto: wikimedia commons

Tesla Model S. Foto: wikimedia commons

Het aantal elektrische auto’s in Nederland groeit explosief. In een jaar tijd verdubbelde het aantal elektrische auto’s op de Nederlandse weg. En de groei is er nog lang niet uit. Nu elektrisch rijden gemeengoed wordt, wordt het tijd je eens te verdiepen in deze materie. Weet jij al alles van elektrische auto’s? Test je kennis met onze quiz.

Je kan natuurlijk ook direct naar ons Dossier Elektrische Auto gaan. Daar lees je alles over hoe goedkoop elektrisch rijden is, hoe ver je kan rijden met welke modellen auto, over belastingvoordelen voor ondernemers, nieuwe ontwikkelingen en meer.

NB De taal van onze quiz plugin is Engels. We werken eraan dit te veranderen. Maar deze quiz wilden we jou niet onthouden. Excuses voor eventuele overlasdt.

[mtouchquiz id=”11″]

Lees ook
Hoe ver kun je rijden met een elektrische auto?
Hoeveel kun je besparen met elektrisch rijden?
Waarom elektrisch rijden voor ondernemers nog goedkoper is
Dossier over de elektrische auto en het rijden ervan