Lost & Found NS. Foto: NS

Lost & Found NS. Foto: NS

Een bijzondere expositie en pop-up store van gevonden voorwerpen uit de trein vestigt zich van 12 tot en met 14 december op spoor 2 van Amsterdam Centraal Station. Daar organiseert NS het Lost & Found Project; een uitstalling van de meest opmerkelijke gevonden voorwerpen met hun verhaal. En daarnaast ook pop-up store waar gevonden voorwerpen die een tweede leven kregen te koop zijn.

In de expositie zien je onder andere een kunstbeen, een eerste-communiejurkje uit de jaren ’50, een koffer vol nepgeld, een doos met 100 gouden ringen en de sleutel van een Porsche. In de pop-up store zijn gevonden voorwerpen te koop die bewerkt zijn door ontwerpers en stylisten van o.a. de Academie Artemis; de opbrengst gaat naar Natuur & Milieu.

Het Lost & Found Project is een initiatief van NS om op een bijzondere manier de aandacht te vestigen op de duurzame wijze waarop NS zoveel mogelijk werkt.

Lees ook
Kunstenaarskoppel bouwt huis van tweedehands ramen voor $500
Kathedraal plaatst glas-in-loodramen met zonnecellen
Natuurlijke kunst met levende bomen vraagt geduld maar levert prachtig resultaat