Goedkope zonnepanelen verstoren markt. Foto: Oregon Dot, Flickr

Goedkope zonnepanelen verstoren markt. Foto: Oregon Dot, Flickr

Installateurs en distributeurs van zonnepanelen willen dat gemeenten stoppen met stimuleren van collectieve inkoopacties voor panelen. De acties verhinderen een gezonde ontwikkeling van de markt, zeggen ze. Dat meldt Trouw vandaag.

De installateurs hebben een petitie opgesteld. Deze is ondertussen door meer dan 750 installateurs getekend. Gemeentes worden opgeroepen de markt niet langer te verstoren met gezamenlijke inkoopacties voor goedkope zonnepanelen.

Lees het hele artikel op Trouw.nl

De petitie is hier te vinden.

Meer informatie over het standpunt van installateurs op energieoverheid.nl

Lees ook
[adrotate group=”2″]
Tips: zonnepanelen kiezen, kopen en installeren
Investeren in zonnepanelen als je zelf geen geschikt dak hebt