Design Battle Voor de Wereld van Morgen.Duurzame projecten die iets met design doen kunnen zich nu inschrijven voor de Design Battle van Voor de Wereld van Morgen. Twee projecten zullen tegen elkaar strijden door het verzamelen van stemmen voor hun project. Er valt geld te verdienen (maximaal €3.500) én veel gratis aandacht. De winnaar krijgt namelijk een crowdsourcings event aangeboden, georganiseerd door de professionals van bureau VONK.

Voor wie is de Battle?

Als je met afval een nieuw product maakt, gebruikte materialen op een creatieve manier hergebruikt of een inspirerend upcycling project hebt, dan is deze battle voor jou! De voorwaarden voor de Battle vind je op Voor de Wereld van Morgen.

Hoe werkt de battle?

Alle projecten die zich inschrijven en voldoen aan de voorwaarden worden op de website van VDWVM gezet. Aan het einde van de inschrijfperiode selecteert de redactie de twee beste projecten voor de uiteindelijke Battle. Deze projecten nemen het tegen elkaar op en verzamelen elk zoveel mogelijk stemmen. Elke stem is 2,50 waard en in totaal zijn er 1400 stemmen te verdienen.

Schrijf je hier in voor de Battle