Emily-Jane Lowe met een van haar kinderen. Foto: Emily-Jane Lowe

Emily-Jane Lowe met een van haar kinderen. Foto: Emily-Jane Lowe

Dinsdagavond is hetkanWel blogger Emily-Jane Lowe te bewonderen bij Kassa Groen. Dit consumentenprogramma filmde Emily omdat zij probeert te leven met zo min mogelijk afval. Emily, haar man en drie kinderen produceren slechts een mini-zakje afval per week.

Van de website van Kassa Groen: “Emily-Jane Lowe-Townley woont met man en drie kinderen in Baarn. Sinds kort zijn ze overgestapt op een andere levensstijl: leven zonder afval! Wat komt daar allemaal bij kijken?”

Als je hetkanWel regelmatig volgt, dan heb je verschillende tips van Emily-Jane al langs zien komen. Een top 3 van haar beste tips:

Kassa Groen bericht verder over de organisatie Nederland Schoon die al jaren onjuiste informatie verspreidt over hoe zelf zwerfafval vergaat, over vogels die vol met plastic afval zitten en over het experiment van de gemeente Etten-Leur die geld betaalt voor ingeleverd plastic en blikafval.

Kijken dus, dinsdagavond 10 juni om 19.25 uur op Nederland 2.. Heb je de uitzending van Kassa Groen gemist? Hier kun je ze nakijken.

Alle artikelen van Emily op hetkanWel vind je hier. Volg haar ook via haar eigen site, Leven zonder Afval.