Traktor voor de mobiele moestuin

Traktor voor de mobiele moestuin

Aanstaande zaterdag rijdt een tractor met een mobiele moestuin op een aanhangwagen door Rosmalen en ’s-Hertogenbosch. Met dit initiatief geeft Stichting Kumbatio groenteboeren en ondernemers die bijdragen aan een gezonder leven de gelegenheid om hun onderneming te promoten.

Voor ondernemers in de groente- en fruithandel is het steeds lastiger om klanten te bereiken, want het werven van nieuwe relaties gaat tegenwoordig heel anders dan vroeger. Veel gaat nu digitaal, wat vaak handig is, maar waardoor bedrijven ook meer moeite hebben om op te vallen.

Stichting Kumbatio geeft gezonde voedingswinkels en zelfs sportcentra daarom de mogelijkheid om zichzelf te promoten op de mobiele moestuin. Initiatiefnemer David Berg: “Ondernemers kunnen op de mobiele moestuin opvallen én nieuwe klanten werven voor bijvoorbeeld groente- en fruitabonnementen.”

Ondernemers die bijdragen aan het succes van de crowdfundingactie van Stichting Kumbatio krijgen bovendien extra aandacht op de mobiele moestuin. De stichting wil geld ophalen voor een groentewinkel bij het kindertehuis in Kenia dat zij beheert.

De moestuin bij dit kindertehuis brengt meer dan voldoende op voor de 20 kinderen, wat het mogelijk maakt om groenten te verkopen. Hiervoor wil de organisatie een winkel openen, zodat het kindertehuis een nieuwe inkomstenbron aanboort. De crowdfundingactie voor deze groentewinkel loopt nog 18 dagen.

Wil je helpen om het kindertehuis nog zelfvoorzienender te maken? Meer informatie over de actie vind je hier.

Wil je als ondernemer profiteren van de mooie kans om op te vallen via de mobiele moestuin? Neem contact op met David Berg.