Zelfstroom maakt schone energie makkelijk

Zelfstroom maakt schone energie makkelijk

Er is een nieuw bedrijf in de energiemarkt: Zelfstroom. Deze organisatie wil iedereen in Nederland helpen om zelfvoorzienend te worden, met zonne-energie. Zelfstroom maakt het heel simpel om zelf goedkope stroom met zonnepanelen op te wekken. De resterende energie die je nodig hebt, kan worden geleverd in de vorm van groene stroom en gas tegen kostprijs. Op deze manier kunnen klanten tot 65% op hun energierekening besparen.

Zelfstroom helpt je om ‘zelf’ stroom op te wekken met de zon. Daarvoor gebruikt het bedrijf zonnestroom systemen. Deze kun je bij Zelfstroom kopen, maar ook huren. Zelfstroom is geen standaard energiemaatschappij en ook geen leverancier van zonnepanelen. Het bedrijf verdient geen geld aan het leveren van groene energie.

Oprichter Bram Leijten, gediplomeerd zonnestroom expert: “We zijn begonnen met Zelfstroom omdat het de juiste oplossing is voor energie- en milieuvraagstukken. Niet mopperen, maar laten zien dat het kan.
Energie uit de natuur is er in overvloed. Toch zien we energie als een schaars en daarmee kostbaar goed. Wij willen niet discussiëren over olievoorraden of de opwarming van de aarde. We willen oplossingen bieden die deze discussies overbodig maken.”

Daarom combineert Zelfstroom de kracht van de zon met services die consumenten flexibiliteit en financiële zekerheid bieden. Zonne-energie zonder gedoe dus. Een streven waar ik persoonlijk energie van krijg.