Foto: Zelfstroom(Gesponsord partnerblog) Zelfstroom vindt dat we in Nederland onafhankelijk moeten worden van fossiele brandstoffen door zelf stroom op te wekken met de zon. Het zelf opwekken van energie is makkelijker dan je denkt en geeft een enorme besparing tot wel 65% op je energierekening. Zelfstroom maakt het ook makkelijk door het aanbieden van de mogelijkheid om zonnepanelen te huren. Ook zonder grote investering kunnen klanten dan profiteren van zonne-energie.

Nú maakt Zelfstroom het nog gemakkelijker om zelf zonnestroom op te wekken. Het bedrijf geeft de hele maand oktober het eerste zonnepaneel gratis weg.

Zelfstroom levert complete design zonnestroomsystemen. Bijzonder is dat ze ook groene stroom en groen gas tegen kostprijs leveren. Zo bespaar je dubbel op je energierekening, oplopend tot 65% voordeel. Met de beste kwaliteit zonnepanelen, een verhuurservice, inruilgarantie en garantie op kwaliteitsonderdelen ontzorgt Zelfstroom consumenten zoveel mogelijk.

De voordelen van Zelfstroom op een rij:
• Zonnepanelen voordelig huren of kopen
• Aanvullende groene stroom & gas tegen kostprijs
• Laag vastrecht (2,50 per maand)
• Verhuisservice: de panelen verhuizen met je mee
• Altijd de beste panelen met de inruil service
• Gemakkelijk overstappen
• Bekijk je zelf opgewekte energie online

Klik hier en profiteer mee van de gratis zonnepaneel actie.

Lees ook
Bram Leijten (Zelfstroom): “Wij zijn uniek met onze verhuurservice en opbrengstgarantie”