Bag_Buy_85procent_350De introductie van de eerste verpakkingsvrije winkel kan snel werkelijkheid worden. De crowdfunding voor dit nieuwe winkelconcept, Bag & Buy, staat al op 85%. De winkel komt in de stad waar de meeste financiële steun vandaan komt. Op dit moment leidt Utrecht dit klassement.

Wil je dat de verpakkingsvrije winkel naar jouw stad komt? Dan kun je zowel crowdfunden voor verschillende beloningen als geld lenen. Wij vroegen initiatiefnemer Wim van Dijk wat het rendement is van zo’n lening. Zijn antwoord maakt duidelijk dat je geld een fors hoger rendement kent dan op een spaarrekening, maar je hebt natuurlijk ook meer risico.

Wat is het rendement van je investering in Bag & Buy?

Afhankelijk van het bedrag dat je leent, krijg je een oplopende rente met een looptijd van 5 jaar. De eerste rentebetaling vindt 6 maanden na opening van de winkel plaats. De schuld wordt aan het einde van de looptijd afgelost of eerder in overleg.

  • Rentepercentage 3,5%: leenbedrag tussen €1000 en €1500,-
  • Rentepercentage 4,5 %: leenbedrag tussen de 1501 en 5000,-,
  • Rentepercentage 5 %: leenbedrag tussen de 5001,- en 10.000,-

Wil je bijdragen aan de eerste verpakkingsvrije winkel van Nederland met een aantrekkelijk rendement? Er is nog €11531,- nodig.