Biogondisch

Biogondisch

Met Passie voor gezonde, biologische voeding. Al kokend, moestuinierend en studerend jaar in jaar uit. We doen niets liever bij Biogondisch.nl. Onze gezamenlijke passie voor gezonde, vegetarische, biologische voeding gaat duidelijk verder. We hebben een moestuin, gebruiken geen vaatwasser en droger thuis en letten bij de aankoop van spullen en kleding op duurzaamheid (tweedehandskleding, biologische katoen, vuren en bamboe hout dat snel aangroeit, enzenz.) Wij leven redelijk groen. Niet het allergroenst, want we gebruiken nog steeds een auto, we kunnen (nog) echt niet zonder.

De huiskamerdiners

Het begon met huiskamerdiners, heel kleinschalig. Er kwam een nieuwe locatie, een buurthuis. Een leuke ruimte waar grootschaliger gekookt kon worden. En het groeide verder. We gaven kookworkshops (chocola maken, koken met zeewieren), ook in het buurthuis. De naam Biogondisch was na veel brainstormen geboren en de visitekaartjes en flyers gedrukt. En met veel netwerkcontacten en hard werken was de winkel er dan ineens. En we hebben een missie hoor, Bourgondisch Breda maken wij Biogondisch Breda!

Kom zeker een keertje langs in een van de gezelligste straatjes van Breda, de St. Annastraat en ontdek wat we aan lekkers en moois hebben.

Coöperatie Biogondisch

Naast de VOF Biogondisch hebben we de Coöperatie Biogondisch opgericht. Met onze Coöperatie brengen we onze visie met meer mensen naar onze klanten. Samen ondernemen we duurzaam, op een gelijkwaardige, transparante manier. Alle teamleden stimuleren we om hun expertise te uiten en te beoefenen binnen ons concept. We stellen ons ten doel om binnen nu en 5 jaar lezingen over gezonde voeding te verzorgen, kookworkshops te geven, een boek te hebben geschreven en take-away maaltijden te verzorgen op 5 dagen in de week. En een van de bijzondere dingen die is gebleven zijn de huiskamerdiners. Want daar draait het bij ons om, om verbinding. We don’t have Wifi, but we’ll promise you’ll find a better connection at Biogondisch!