(Advertorial) Woningbezitters kunnen veel geld besparen als zij hun woning goed isoleren met energiezuinige kozijnen en deuren. Deceuninck, de Belgische producent en marktleider van energiezuinige kozijnen en deuren, leverde al duizenden kozijnen aan Nederlandse particuliere woningbezitters. Om nog meer bekendheid te geven aan de onderhoudsarme energiezuinige kozijnen is Deceuninck een aantrekkelijke Facebook-actie gestart waarmee particulieren maar liefst voor €10.000 aan prijzen kunnen winnen.

Deceuninck energiezuinige kozijnen.

Prestaties beter dan de actuele norm

De kozijnen, ramen en deuren van Deceuninck presteren veel beter dan de actuele normen die binnen de strenge energieprestatieregelgeving (EPN) van kracht zijn. Particulieren kunnen een serieuze besparing realiseren op hun energiefactuur. Daarnaast dragen de ruime stijlkeuze en het uitgebreide kleurenpallet in belangrijke mate bij aan een fraaiere uitstraling van de woning. Samen met de zeer verleidelijke particuliere Facebook-actie biedt Deceuninck een totaalpakket aan voordelen.

100% recyclebaar

Al vanaf het ontstaan van het bedrijf, 75 jaar geleden, is het recyclen van grondstoffen een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf. Dankzij de investering in een recyclingfabriek biedt het bedrijf nu voor 100% recyclebare producten aan.

Kies in 2015 ook voor energiezuinigste kozijnen. Naast een aanzienlijke besparing op uw energiekosten draagt u bij aan een beter milieu. Bekijk het grote assortiment aan onderhoudsarme en energiezuinige kozijnen >>

Win €5000 met de Facebook-actie
U maakt kans op €5000 als u een afbeelding van uw nieuwe kozijn(en) in kleur (alleen de coating of foliekleuren) op Facebook plaatst en de meeste ‘likes’ verzamelt. Naast deze hoofdprijs zijn er nog vele andere prijzen te winnen. Lees aandachtig de voorwaarden. Meer info >>

Vraag alvast een gratis offerte op>>