bamigo
(Gesponsorde partnerbijdrage) Bamigo© is de nieuwe lijn in basic onderkleding voor heren, gemaakt van bamboe. De basics kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking en draagcomfort. Bamigo © basics zijn anti-transpirerend, hebben een perfecte pasvorm en zijn duurzaam geproduceerd. Bamigo-oprichter Jeroen Adriaans is ervan overtuigd dat bamboe het textiel van de toekomst is. De unieke eigenschappen van bamboe in combinatie met de duurzaamheid, maakt dat bamboe een ideaal alternatief is voor traditionele textielsoorten. Bamigo © is een echte musthave voor mannen van deze tijd.

Duurzame bamboe basics

Duurzame bamboe basics van bamigo

Duurzame bamboe basics van bamigo

Bamigo© lanceerde onlangs een lijn met hoogwaardige basics die al je andere basics voorgoed uit de kledingkast bant. Onderkleding van bamboe kent veel voordelen, zo is bamboe zijdezacht, anti-allergisch, anti-transpirerend en absorbeert het tot drie keer meer water dan katoen. Bamboe ruikt bovendien langer fris en ventileert beter dan conventionele textielsoorten. Daarnaast heeft bamboe thermo-control eigenschappen waardoor het je tot drie graden warmer kan houden in de winter en tot drie graden koeler in de zomer.

Naast al deze pluspunten is de bamboe onderkleding van Bamigo © ook nog eens duurzaam. De productie van bamboe belast het milieu aanzienlijk minder dan het bewerken en produceren van katoen.

Bamboe boxershorts en t-shirts van Bamigo

Naast alle unieke eigenschappen van bamboe waardoor Bamigo © zich goed kan onderscheiden ten opzichte van andere merken heeft het bedrijf ook nog eens gebruik gemaakt van een hoogwaardige afwerking. Zowel de T-shirts als de boxershorts zijn door topdesigners ontworpen en hebben een eigentijdse SlimFit pasvorm. De dunne en platte boorden behouden goed hun vorm, zelfs na meerdere wasbeurten. Een ander, minstens zo prettig voordeel: Bamigo © onderkleding hoeft niet gestreken te worden.

Wanneer je tevreden bent over de onderkleding zou je een abonnement kunnen nemen zodat je nooit meer zonder de meest comfortabele basics komt te zitten. Bezoek de website van Bamigo© en plaats je order vandaag nog.