Sla bewaren: supergemakkelijke experttip. Foto: still uit youtube video

Sla bewaren: supergemakkelijke experttip. Foto: still uit youtube video

Kun je sla bewaren langer dan enkele dagen? Meestal wordt die lekkere krop sla die je in de winkel koopt na korte tijd al slap en zelfs bruin. Maar het kan beter. Daisy Scholte ontdekte dat zij een krop sla een maand (!) lang kon bewaren met deze supertip. Ze legt eenvoudig uit wat je moet doen in deze video.

Daisy Scholte voert campagne tegen voedselverspilling met het project: Hoezo50kilo. Ze laat mensen via haar Facebook-pagina meekijken in haar leven. Ze laat zien hoe zij voedselverspilling voorkomt en deelt leuke en gemakkelijk toe te passen tips met video’s en tekst.

Als je haar project leuk vind, geef haar Facebook-pagina vooral een LIKE. Dan blijf je op de hoogte, en zien meer mensen deze tips.

Lees ook
[adrotate group=”1″]
Geen voedselverspilling: geniet van een No Waste Soepje op Wereldvoedseldag
Een echte anti-verspillingstip: rijstkoekjes op basis van leftovers