(Partnerblog) Heerlijk Water zorgt voor het beste drinkwater omdat we de natuur als voorbeeld nemen!? Bij het behandelen van water gaan wij uit van de principes die ook in de natuur werkzaam zijn. ?

Combinatie van een waterfilter ontkalker en leiding watervitaliser

Combinatie van een waterfilter ontkalker en leiding watervitaliser

Vitaliseren

De energie van stromend water zorgt er in de natuur dat water vanzelf wordt gevitaliseerd, het komt in contact met van stenen en planten waaruit het een breed scala aan mineralen en gezonde trillingen opneemt. Daardoor is stromend water of bronwater uit de natuur van oorsprong krachtig. Daar waar de mens het water nog niet beïnvloed heeft is het over het algemeen geschikt voor consumptie.
Dat is de reden dat onze vitalisers weer natuurlijke trillingen van het zuiverste bronwater toevoegen aan ons drinkwater.?

Filtering

In de natuur is er een natuurlijke zuivering van water aanwezig door waterplanten waarin talloze micro-organismen werkzaam zijn die mineralen opnemen, stoffen omzetten en opnieuw beschikbaar maken om opgenomen te worden als voedingsstof. Daarom gebruiken wij filters die de mineralen beschikbaar houden en het mogelijk maken dat het lichaam water met een hoge energie waarde beter kan opnemen.

Ontkalken

Water met een hoog kalk gehalte drinkt zwaar en je hebt er gauw genoeg van. Dieren in de natuur drinken dit ook niet, die gebruiken over het algemeen regenwater als drinkwater. De reden om een ontkalker gebruiken is dat het water daardoor licht en makkelijk drinkbaar wordt. Bovendien bespaart u energie omdat de kalk in de leidingen oplost waardoor het water minder snel afkoelt.

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor een vergroting.

Voor en na gebruik ontkalker  (6 maanden)

Voor en na gebruik ontkalker (6 maanden)
Combinatie van een aanrecht inbouw waterfilter en een aanrecht inbouw water vitaliser

Combinatie van een aanrecht inbouw waterfilter en een aanrecht inbouw water vitaliser
Combinatie van een aanrecht waterfilter met een kraanvitaliser

Combinatie van een aanrecht waterfilter met een kraanvitaliserWaarom gebruiken jullie geen omgekeerde osmose of een ionisator?

Wij bieden geen omgekeerde osmose aan omdat we daarmee alle mineralen uit het water zouden halen terwijl juist deze mineralen het water een unieke opbouw geven en het mogelijk maken dat het water een hoge energie waarde kan opnemen. Door de mineralen in het water vindt er gemakkelijker uitwisseling en opname plaats tussen de organen van het lichaam en het water.

Een ionisator voegt elektronen toe aan het water waardoor het basischer wordt, daardoor neemt de oplosbaarheid toe en worden voedingsstoffen beter opneembaar. Bij ioniseren echter wordt elektriciteit gebruikt en wordt het water dus met elektromagnetische straling belast. Dat heeft een negatief effect op de vitaliteit. Bovendien is het niet raadzaam voortdurend water te drinken dat erg basisch is omdat uw lichaam zuur nodig heeft bij de spijsvertering, op termijn kan dit tegen gaan werken. Daarnaast is geïoniseerd water over het algemeen oppervlakkig gefilterd en niet gevitaliseerd en bevat geen gunstige trillingen en geen hoge energie waarde.

Waarom zou ik combinatie van een vitaliser, waterfilter en ontkalker bij u kopen? Er zijn goedkopere systemen op de markt.

Vitaliser

De unieke energie trillingen die de Leliveld vitaliser uitzendt werken via het water ook op de balans van alle organen voor het lichamelijk welzijn van de gehele mens op alle niveaus. Bovendien geeft de kracht van de vitaliser ook nog eens een sterke verbetering van de energie in het algemeen en bij gebruik van een leiding watervitaliser zelfs voor het hele huis en woonomgeving. Het overdragen van specifieke trillingen is een zeer specialistisch aspect van water vitaliseren waarbij een veel dieper krachtiger effect word gerealiseerd als bij water wervelen of het vitaliseren via edelstenen of andere stoffen.

Waterfilter

We gebruiken blauwe ABF primus filterpatronen van Alvito bij het aanrecht inbouw en aanrecht waterfilter, deze zijn verrijkt met zeoliet en kan daardoor zelfs radioactieve stoffen inkapselen. In tegenstelling tot veel andere filterpatronen is er weinig bindmiddel is gebruikt zodat een veel grotere hoeveelheid aan schadelijke stoffen kan worden gebonden.

U kunt ook de rode ABF duplex filterpatronen gebruiken, deze filteren met een fijnheid van 0,15 um via een uiterst fijn geperst koolstof oppervlak en holle vaten systeem en hebben een hoge doorstroomsnelheid van 7 l per minuut waardoor de stroom van het water niet wordt beperkt en het water wel zeer zuiver wordt.

Als een waterfilter voor het hele huis wilt gebruiken hebben wij de Aquaphor Viking filter voor u. Dit filter heeft een hoge filtercapaciteit, is ook effectief bij zware metalen en is verrijkt met een kleine hoeveelheid zilver voor optimale werking tegen bacteriën.

Al onze filters hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Al onze filters leveren in tegenstelling tot veel andere goedkopere filters die alleen actieve kool gebruiken een hoge en stabiele filterprestatie gedurende de hele gebruiksperiode. Er is een optimale opname van schadelijke stoffen door een zeer groot actieve kool contactoppervlak.

Onze filters werken bij: 

  • chloor en afbraakproducten van chloor
  • organische verbindingen, bacteriën
  • parasieten
  • pesticiden en pesticidenresiduen
  • residuen van medicijnen
  • deeltjes en zwevende deeltjes
  • zware metalen zoals lood en koper
  • asbestdeeltjes
  • fluor

Ontkalker

De waterontkalker die wij bieden is zeer effectief , eenvoudig te installeren aan de buitenkant van de waterleiding en gebruikt in tegenstelling tot veel andere ontkalkers geen onthardingszout. De kalk in het water en de leidingen wordt gebroken en verandert in de lichte ongebonden vorm van kalk aragoniet. Het water krijgt daardoor een lichte afdronk waardoor het makkelijke drinkt.. Deze ontharder heeft nauwelijks onderhoud nodig en een zeer goede prijs in verhouding tot andere waterontharders.

Welke verschillende methodes om water te behandelen gebruikt Heerlijk Water?
Er zijn verschillende aspecten van water behandelen. Water ontkalken gaat over het veranderen van de hardheid. Water filteren gaat over het zuiveren van het water van fysieke belastende stoffen. Water vitaliseren gaat over het toevoegen van trillingen die de energie waarde van het water verhogen. Alle drie de aspecten dragen bij aan water met hoge kwaliteit. De basis en de belangrijkste van deze drie (uitgaande van normaal gezuiverd Nederlands drinkwater) is het vitaliseren van water omdat het lichaam nu eenmaal primair reageert op de energie van het water.
Wij bieden de verschillende mogelijkheden voor u gecombineerd aan zodat u kunt genieten van zacht gefilterd water met een hoge vitaliteit van topkwaliteit!
Wij raden in ieder geval altijd aan een watervitaliser te gebruiken.

Hoe krijg ik het beste drinkwater? Combinaties van verschillende producten om water te behandelen.

Over Heerlijk Water
Ons product assortiment: stralingbescherming, water vitaliseren, waterfilter en water ontkalken.
Meer uitgebreide informatie vind u op onze website www.vitaaldrinkwater.nu

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.