Foto: KarTent

Foto: KarTent


Elk jaar laat 1 op de 4 festivalgangers zijn tent achter, dat zijn er in Nederland al 25.000 per jaar! De KarTent wil dit veranderen en jij kunt daarbij helpen.

De KarTent is een 100% kartonnen tent die volledig recyclebaar is, voor minder CO2 te produceren en bedrukbaar met bijvoorbeeld sponsors. De prijs van de milieuvriendelijke KarTent is concurrerend ten opzichte van reguliere tenten. Hij kan zeer makkelijk en snel opgezet worden, blijft donker en koel in de ochtend en… Hij is waterdicht.

Voor het seizoen van 2016 zoekt KarTent investeerders die geld willen lenen tegen 6% rente. Dat is fors meer dan je krijgt bij de bank.

Investeren in KarTent

KarTent heeft een lening nodig van minimaal 25.000 euro. Met dit bedrag kan de productie van de tenten worden betaald. Daarnaast is het geld nodig voor enkele eenmalige investeringen, zoals het kopen van een stansmes (om het karton te snijden) en een flexodruk-stempel (om het karton te bedrukken). Daarnaast is een deel van het bedrag bestemd voor verdere professionalisering van het bedrijf: extra opslagruimte, een goede juridische structuur en een degelijke werkplek, zodat het team niet langer lokale koffietentjes hoeft lastig te vallen.

Maak jij de revolutie van kartonkamperen mogelijk? Investeer ook in KarTent.