Afbeelding: Granny's Finest

Afbeelding: Granny’s Finest

Granny’s Finest bestaat 5 jaar! Dat willen ze graag vieren met een prachtig magazine met verhalen van de grannies, mooie foto’s, tips, levenswijsheden en nog veel meer. Er is een crowdfunding campagne opgezet om de benodigde €15.000 op te halen. Mede-oprichter Jip Pulles vertelt vrolijk over op Voor de Wereld van Morgen.

“ In de afgelopen 5 jaar zijn we gegroeid van een gezellig breiclubje tot een professionele organisatie. De grannies steken veel tijd in Granny’s Finest en door middel van een magazine willen we hen bedanken op de manier waarop ze dat verdienen!”

Granny’s Finest

Nederland vergrijst en steeds meer ouderen voelen zich eenzaam. Granny’s Finest bestrijdt dit maatschappelijke probleem door handwerkclubs voor senioren te organiseren. De producten, zoals sjaals, mutsen en handschoenen worden ontworpen door jonge creatieve talenten. Jong en oud leren van elkaar en de klant kan genieten van mooie, duurzame en kwalitatief goede producten. Jip Pulles vertelt enthousiast:

“Jong leert van oud en omgedraaid. De combinatie van beide generaties en het bundelen van elkaars krachten, maakt dat de producten van hoge kwaliteit zijn. De opbrengst van de verkochte producten gebruiken we voor activiteiten voor de grannies. Activiteiten die dicht bij het merk staan en activiteiten waar de grannies veel plezier aan beleven.”

Lees verder op Voor de Wereld van Morgen.