De afgelopen jaren hebben we met bewondering gekeken naar mensen die hun eigen huizen bouwden. Van kaswoningen tot aardehuizen en van tiny houses tot ecodorpen. Alle projecten verschillen enorm van elkaar, maar hebben één ding gemeen: een liefde voor groener en duurzamer leven. Wij vinden deze beweging zo hoopvol en inspirerend dat we een paar van onze lievelingsprojecten voor je op een rijtje zetten. Van welk huis zou jij de sleutels willen krijgen?

Een huis van ramen

Lilah Horwitz en Nick Olsen hadden het er al over tijdens hun allereerste date: de wens om een eigen huis te bouwen. De vonken sloegen over en inmiddels staat er tussen de bergen van West Virginia een betoverend mooi huis. Dit sprookje kostte slechts 450 euro en staat ook nog eens op de plek waar hun verhaal begon.

Lees verder over droomhuizen bij Voor De Wereld Van Morgen.