hetkanwel.nl trekt elk jaar meer mensen die groener, eerlijker en leuker willen leven. In 2017 hebben we al bijna twee miljoen bezoekers mogen verwelkomen op de website. Daar zijn we heel blij mee, want met elkaar kunnen we een groene golf maken. Dat doen we nu en dat willen we blijven doen in de toekomst. Het is daarom tijd voor een volgende stap. 

De oprichters van hetkanwel, Marten van der Meulen en Matthijs Sienot, hebben per 1 november het stokje overgedragen. Beiden zijn klaar om iets anders te gaan doen. Marten gaat verder als onderzoeker bij de Protestantse Theologische Universiteit Groningen en Matthijs wordt Tweede Kamerlid voor D66. De website komt in handen van twee nieuwe eigenaren: Paul Jacobs en Jan Bart Fanoy.

Ambities

Er gebeurt zoveel hetkanwels in de wereld, misschien wel meer dan ooit tevoren. Paul en Jan Bart hebben dan ook grote ambities voor het duurzame platform. Ze willen de website niet alleen in Nederland laten groeien, maar ook de vleugels uitslaan in het buitenland.

Interessante artikelen

In de tussentijd gaat hetkanwel gewoon door zoals je dat van ons gewend bent. We delen dagelijks inspirerende artikelen en tips over groener, eerlijker en leuker leven. Je kunt ons volgen op Facebook, Twitter en Instagram en abonneren op de nieuwsbrief

Adverteren bij hetkanwel

Naast dagelijkse redactionele artikelen brengt hetkanwel ook graag sociale, milieuvriendelijke merken in contact met mensen die groen en eerlijk (willen) leven. Wil je adverteren bij hetkanwel? Bekijk hier de mogelijkheden.

Vragen?

Je kunt altijd een mailtje sturen naar redactie@hetkanwel.nl of een bericht sturen via Facebook. Dat vinden we leuk!