@derodecaravan: van eerlijke kleding kunnen ook buitenlanders eten

Foto: sustainablesummertour.nl

Deze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen. Vandaag: Sew Natural

@derodecaravan: “Jessica Maas had geen zin meer om compromissen te sluiten. Ze begon een eigen bedrijf in stoffen voor kleding. De katoen, hennep, linnen of bamboe stoffen zijn eerlijk en duurzaam geproduceerd, vanaf het zaadje in de grond tot en met de mensen die de stoffen bewerken. ‘Mensen uit het buitenland moeten er ook een fatsoenlijke botherham van hebben kunnen eten,’ aldus Jessica. Onder haar klanten zijn ook modeontwerpers die steeds vaker een bewuste keuze maken om de keten van kledingproductie zo transparant mogelijk te krijgen.”

Ideaal podium voor ASN Bank Wereldprijs

@derodecaravan is een ideaal podium om jouw idee voor een betere wereld te pitchen en om stemmen te krijgen voor de ASN Bank Wereldprijs. Doe je nog niet mee aan de ASN Bank Wereldprijs? Meld je aan en maak kans op twee keer €10000.

Dus: is jouw idee voor een betere wereld niet te filmen zo mooi? Daag @derodecaravan uit. Hij komt graag langs. Tweet jouw idee, bedrijf of project nu naar @derodecaravan.

Lees ook

Ding mee naar de ASN Bank Wereldprijs en win € 10.000

Test jouw “Dromen voor de Wereld van Morgen”-kennis

Laat je inspireren door duurzame doeners

Over de schrijver