Al Gore slaat terug met de werkelijkheid

Oliemaatschappijen hebben geld, wij hebben samen iets veel sterkers: de werkelijkheid. Klimaatstrijder Al Gore laat daarom aanstaande donderdag 24 uur lang echte klimaatproblemen zien. Bijvoorbeeld in Beijing, New Delhi, Jakarta, Londen, Dubai, Istanbul, Seoul en Rio de Janeiro.

Kijk jij ook aanstaande donderdag? Je kunt natuurlijk ook vanavond naar het eerste NRC klimaatdebat komen in De Rode Hoed.

Lees ook:

Eneco gelooft nog in klimaatverandering

Klimaatverhaaltjes voor het slapen gaan

Over de schrijver

3 reacties op “Al Gore slaat terug met de werkelijkheid”

 1. Het feit dat onheilsprofeet Al Gore daarna ook nog voor 9 miljoen dollar een 4e huis in Californië heeft gekocht met zwembad, Fonteinen, vijf slaapkamers en negen badkamers…! Terwijl hij zelf het liefst heeft dat iedereen zich druk maakt om de deciliters water in de stortbak van hun wc en hoeveel CO2 er zou worden uitgestoten als je iets opzoekt op internet… Maakt van AlGore een VoorAl Gore Hypocriet.
  Zeker omdat AlGore zelf ook niet zuinig met energie is: http://abcnews.go.com/Politics/GlobalWarming/stor
  En dat is pas een harde ongemakkelijke waarheid.

  Zie hier de foto's van het 4e huis van AlGore, vastgoed betaald door groene schnabbelcenten… http://directorblue.blogspot.com/2010/05/exclusiv

 2. Het moge duidelijk zijn dat het Al-Gore zelf niet ontbreekt aan geld en macht en dat hij dat hypocriet blijft inzetten om mensen bang te maken en leugens te verkopen…

  CO2 =kool(stof)dioxide en is wel puur natuurlijk en we ademen het allemaal uit…
  Bomen zetten CO2 gewoon om in Zuurstof! Doordat er echter zoveel bos is verdwenen en de vele vervuilende industrien en voertuigen zoals vliegtuigen e.d., zitten we nu met een teveel aan CO2. Wat in ieder geval niet gezond is voor het leefklimaat.

  AlGore's-klimaatgekte/bedrog neemt echter ook ongezonde vormen aan waarbij vaak zogenaamde "oplossingen" worden bedacht die nog veel slechter zijn voor de gezondheid van Mens, Dier en Natuur.
  …. Zoals de spaarlampen met Giftige Kwikdampen, bijvoorbeeld: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/114/Huiduitslag/ar

  Terwijl gezonde bomen CO2 omzetten in zuurstof, gebruiken wegrottende bomen zuurstof en stoten CO2 uit!
  Door (een combinatie van vervuiling en) gepulste elektromagnetische straling tussen GSM-/UMTS-Zendmasten en mobiele telefoons, WiFi e.d, zijn bomen massaal aan het afsterven: http://www.inspirerendleven.nl/blog/wifi-en-gsm-s

Reacties zijn uitgeschakeld.