@derodecaravan: afval wordt omgetoverd in mooie spullen

Deze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen.Vandaag: VerdraaidGoed!

@derodecaravan: “Volgens Lisanne Dölle zijn jonge mensen ‘vol van geloof dat het anders kan’. De actieve ondernemer zit achter het bedrijf VerdraaidGoed!, dat mooie producten van industriële reststromen — afval dus — uit Nederland. ‘We hebben geen nieuwe grondstoffen nodig, we kunnen nog heel veel maken van wat we om ons heen vinden’, aldus Lisanne. Een insperend interview pal naast het afval dat omgetoverd wordt in mooie producten.”

VerdraaidGoed dingt ook mee naar de ASN Bank Wereldprijs 2011

Ideaal podium voor ASN Bank Wereldprijs

@derodecaravan is een ideaal podium om jouw idee voor een betere wereld te pitchen en om stemmen te krijgen voor de ASN Bank Wereldprijs. Doe je nog niet mee aan de ASN Bank Wereldprijs? Meld je aan en maak kans op twee keer €10000.

Dus: is jouw idee voor een betere wereld niet te filmen zo mooi? Daag @derodecaravan uit. Hij komt graag langs. Tweet jouw idee, bedrijf of project nu naar @derodecaravan.

Lees ook

Ding mee naar de ASN Bank Wereldprijs en win € 10.000

Test jouw “Dromen voor de Wereld van Morgen”-kennis

Laat je inspireren door duurzame doeners

Over de schrijver