5 dingen die je deze week moet weten

zhaffsky, Flickr.com
zhaffsky, Flickr.com

 

Afgelopen week kwam er weer heel wat nieuws en informatie voorbij over groener, eerlijker en leuker leven. Deze items moet je zeker gezien hebben.

 

 

 

 

[imagebrowser id=44]

5 reacties op “5 dingen die je deze week moet weten”

 1. Ik denk dat maar weinig mensen deze termen kennen en het aantal mensen dat serieus nadenkt over alternatieven helemaal te verwaarlozen is.

  Vandaar dat er af en toe 1000 km optocht staat bij een beetje sneeuw. Genoemde woorden worden dus NIET geschrapt. De woorden kwamen overigens van gebruikers van deze (nieuw woord) "oliejunks".

  En een hekel? Ik ken deze mensen helemaal niet. En dat is voor hen alleen maar een voordeel. Bovendien ben ik niet degene die pogingen doet mensen te overtuigen, er zijn veel sterkere argumenten, die nu of zeer binnenkort parten gaan spelen.

  En ook dat zijn leuke dingen voor de mensen.

  1. Er is er natuurlijk maar EEN die "serieus nadenkt". Begrijpelijk dat je site niet bedoeld is om iemand te overtuigen, dat zou volgens jou toch niet kunnen.

  1. Tamplus, ik denk dat je met het gebruik van denigrerende woorden als "rijblik" of "vrachtwaggel" bepaald niet de mensen overtuigt die je zou willen overtuigen. Die mensen krijgen alleen maar een hekel aan je.

Reacties zijn uitgeschakeld.