5x pure pindakaas

De kans is groot dat je ergens in je keuken een pot pindakaas hebt staan. Dit broodbeleg is immers razend populair en dat is niet voor niets. Pindakaas is namelijk niet alleen erg lekker maar bevat ook een hoop bouwstoffen zoals eiwitten en onverzadigde vetten. Niet zo gek dus, dat je het in allerlei soorten, maten en smaken kunt vinden. We zetten daarom een aantal pure en bijzondere soorten voor je op een rijtje. Welke is jouw favoriet?

Pindakaas van De Pindakaaswinkel

Bioboer en pindakaas-fan Michiel wilde graag gezonde pindakaas in verschillende smaken op tafel zetten. Na een paar smaakvolle testjes was het idee voor De Pindakaaswinkel geboren! Deze winkel kan je middenin Amsterdam vinden en staat vol met, jawel, potjes pindakaas. Ze zijn allemaal gemaakt met bakken liefde en pinda’s en zijn bovendien zoutarm en bevatten geen palmolie. Het leuke aan deze winkel is dat ze een heleboel verschillende smaken verkopen. Zoals bijvoorbeeld chili-banaan, karamel zeezout en zelfs sport pindakaas!
Lees meer over pure pindakaas bij Voor De Wereld Van Morgen.

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020