7 juni: PechaKucha Night met dromers die doen

Pecha Kucha Night 1 1Creatieve geesten kunnen de wereld veranderen. Met lef, een goed idee en vooral veel enthousiasme. PechaKucha Night Utrecht biedt 7 juni een podium aan 12 idealisten die de wereld mooier en beter willen maken. Zij presenteren die avond hun project aan de hand van het vaste PechaKucha Night format: 20 slides van ieder 20 seconde.
De avond is een samenwerking tussen de ASN Bank, GreenWish en PechaKucha Night Utrecht. Het is al de derde keer dat deze drie organisaties de koppen bij elkaar steken. De vorige goed bezochte avonden werden zo enthousiast ontvangen dat besloten werd om samen weer een duurzame avond te organiseren.
Sprekers
Binnenkort maken we de sprekers bekend, maar reken op geweldige verhalen van dromers en doeners.
Wat is PechaKucha Night?
PechaKucha Night (PKN) is een presentatie-avond overgewaaid uit Tokyo. Oorspronkelijk bedoeld ‘to shut up the architect’ is het concept voor een avond vol inspirerende verhalen, uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Alleen in Nederland wordt PKN al in twaalf steden gehouden. Een presentatie bestaat uit 20 slides die per stuk 20 seconden blijven staan. Voor de spreker is het dus belangrijk niet te lang door te praten over één onderdeel. Zo blijft de vaart erin en gaat het publiek met een berg inspiratie naar huis.
Kaarten
Toegangskaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar via de Facebook pagina van PechaKucha Night Utrecht, de ticketshop of aan de deur.
Op een rijtje
PechaKucha Night Utrecht
Donderdag 7 juni
Aanvang 20.20 uur
Open op 19.30 uur
Locatie: In de Ruimte, Oudengracht 230A aan de werf (dus trap af!)
Toegang: 5 euro

Over de schrijver