Afscheidsfeestje voor de geitenwollen sok

Foto: Marlou de Jong / The New Motion

Ze waren er allemaal: de in blauw geklede jongedames van The New Motion,  Jasper van Impelen met zijn rode caravan, de gratis biertjes betaald door Ode, de eerste in het wild aanwezige Fisker Karma, zijn oudere broertje de Tesla Roadster, de duurzame fietsenmakers van Roetz, de proefspiesjes van Papa’s Pasta, Nudgers, de niet zo duurzame rockers in een gigantische Amerikaanse slee en nog een heel contigent andere opmerkelijke en inspirerende gasten. Kortom, de Plug ‘n’ Party georganiseerd door hetkanWel, The New Motion, Nudge, Ode, Voor de Wereld van Morgen en @derodecaravan was een echt topfeest.

De enige die niet gespot werd was de geitenwollen sok. Nergens was dit icoon van de duurzame beweging te bekennen — zelfs niet stiekem verborgen in een fairtrade sandaal. Aan het einde van het feest hieven we nog een biertje voor deze oude vriend: dag, geitenwollen sok!

Over de schrijver

2 reacties op “Afscheidsfeestje voor de geitenwollen sok”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020