Al Gore vindt boek opnieuw uit met een app

Our Choice Ipad Blow
Foto: Push Pop Press

De film “An Inconvient truth” maakte furore en opende de ogen van velen voor onze huidige klimaatproblemen. Al Gore probeert het trucje nog een keer, maar nu met een app.

Ex-presidentskandidaat en milieuicoon Al Gore was bijna klaar met zijn nieuwe boek “Our Choice” (uitgegeven in 2009), toen hij een slim idee kreeg: waarom zou hij er geen app van maken? En zo gebeurde. Zijn idee zorgde zelfs voor een nieuw bedrijf dat volgens sommigen de toekomst van de boekdrukkunst is, Push Pop Press. Dit bedrijf maakt een nieuw type boeken met veel multimediale en interactieve inhoud. De boeken worden uitgegeven voor smartphones en tablets, op dit moment alleen voor Apple gerelateerde producten. Hun eerste uitgave is Our Choice.

Gore vindt deze nieuwe vorm van uitgeven “bijna magisch”. Gore: “Toen we de boekversie van Our Choice afronden, explodeerde het app universum. We vroegen onszelf af: kan dit een app worden? We besloten toen het boek opnieuw uit te vinden voor het iPad/iPhone/iPod touch platform. … Het geeft mensen de mogelijkheid om met de inhoud te spelen en het te ontdekken op hun eigen tempo en volgens hun eigen wensen.”

Bron: Huffingtonpost, Grist

Over de schrijver

1 reactie op “Al Gore vindt boek opnieuw uit met een app”

  1. De gepulste elektromagnetische straling van WIFI, GSM en andere mobiele en draadloze (zend en ontvangst-) apparatuur is schadelijk voor plantaardig leven zoals Bomen, Planten en Gewassen…
    Terwijl Bomen en Planten CO2 juist omzetten in zuurstof!
    https://www.hetkanwel.net/2011/02/11/wetenschapper
    Bovendien is het gebruik van dat soort apparatuur ook schadelijk voor dieren zoals Bijen en Ratten en de Mens…

Reacties zijn uitgeschakeld.